وکالت تخصصی

وکیل املاک و مستغلات ، وکیل امور ثبتی، وکیل امورحقوقی و کیفری، وکیل خانواده و… وجود تجربه و تخصص برای اعضای تشکیل دهنده هر صنف و دسته ای جز مهم ترین فاکتورهای کسب موفقیت در آن زمینه می باشد که موسسه حقوقی و داوری اعتماد و اندیشه به دلیل همکاری با وکلای مجرب و با تجربه در تمامی زمینه ها و داشتن آمار مثبت در طرح و پیگیری پرونده های محوله و احقاق حقوق موکلین داعیه دار وکالت تخصصی در تمامی دسته بندی های حقوقی می باشد که مهم ترین آن ها به شرح زیر می باشد:
وکیل دعاوی املاک و مستغلات

دعاوی املاک و مستغلات دعاوی هستند که مربوط به اموال غیر منقول می باشند، بسیاری از مخاصماتی که امروزه در دادگاه ها با طرح دعوی روبره هستند موضوعاتی نظیر دعوای الزام به تنظیم سند رسمی املاک، دعوای الزام به ایفای تعهدات با موضوعات املاک و مستغلات و اراضی، دعوای الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی، رفع مزاحمت و ممانعت از حق، خلع ید، تصرف عدوانی و تخلیه و مواردی از این قبیلمی باشند.
همانطور که مالکیت اموال غیرمنقول تاثیر بسزایی در حقوق و تکالیف افراد دارد بنابر این موضوعات مربوط به آن و به طریق اولی دعاوی این حوزه باید به صورت کاملاً تخصصی و توسط افراد باتجربه صورت پذیرد.
علت بروز چنبن اختلافات ارتباطاتی است که میان اموال غیرمنقول و انسانها موجود میباشد که هر کدام از آنها روند قانونی مربوط به خودشان را دارند آن چیزی که اهمیت دارداین است که بدانیم بدون استفاده از تجارت و علم وکیل ملکی امکان خطا و اشتباه و از دست دادن اموال بسیار محتمل است، بنابر این توصیه می شود حتماٌ برای موفقیت در دعاوی ملکی از مشاوره و تجربه وکیل ملکی بهرمند شوید.
وکیل املاک و مستغلات
برای اطلاع بیشتر از دعاوی مربوط به املاک و مستغلات به دپارتمان املاک و اراضی موسسه اعتماد و اندیشه مراجعه نمایید.
وکیل امور ثبتی

وکیل ثبتی شخصی است دارای پروانه وکالت دادگستری که در زمینه امور ثبتی فعالیت می نماید، بدین صورت که علاوه بر تسلط بر تمامی قواعد حقوقی اشراف و تجربه بیشتری نسبت به قوانین و مقررات ثبتی و مسایل و مشکلاتی که مردم در حوزه ثبتی دارد و با استفاده از علم و تجربه خویش می تواند قدم های محکم جهت احقاق حقوق و منافع موکل بردارد.
وکالت در امور ثبتی مستلزم دانش، تجربه و تخصص است علی الخصوص در پرونده ها و موضوعات ثبتی که گاهی پیچیدگی هایی وجود دارد که وکیل امور ثبتی با تجربه می تواند به موکل کمک کند.
وکیل دعاوی ثبتی به تمامی قوانین و آیین نامه های ثبت اشراف داشته و بنا به تجربه و اشرافی که دارد تمامی جوانب پرونده را سنجیده و پس از آن اقدام به دفاع از موکل می نماید.
برای اطلاع بیشتر می توانید به دپارتمان اسناد و ثبتی موسسه اعتماد و اندیشه مراجعه نمایید.
وکیل کیفری

وکیل کیفری شخصی است که در امور کیفری از موکلش دفاع می کند و سر و کارش با ضابطان قضایی، کلانتری ها، آگاهی، دادسرا و دادگاه های کیفری می باشد.
برای دفاع هرچه تمام تر از حقوق موکل که بعضاً بدون دلیل و تقصیر درگیر پروندههای سنگین کیفری شده اند، می بایست تسلط و تجربه کامل بر قوانین حقوق کیفری اعم از آیین دادرسی کیفری، قانون مجازات و قوانین خاص جزایی داشته باشد.
ازجمله این جرایم میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- جرم قتل
- جرم سرقت
- جرم روابط نامشروع
- جرم کلاهبرداری
- جرم جعل
- جرم تهدید
- جرم توهین و افترا
- جرم قاچاق کالا و ارز
- جرم مربوط به مواد مخدر
برای اطلاع بیشتر می توانید به دپارتمان امور کیفری موسسه اعتماد و اندیشه مراجعه نمایید.
وکیل دعاوی حقوقی
وکیل باتجربه و حرفه ای با شیوه درست تنظیم دادخواستها، لوایح، شکایات و همین طور گزینش اسناد و دیدن زوایای پنهان هر موضوعی می تواند در راستای احقاق حقوق موکل اقدام نماید.
پس می توانیم بگوییم وکیل دعاوی حقوقی با دقت به اینکه او به ضوابط و مقررات علم کامل دارد شیوه مطرح کردن دلایل ، وقت ارائه آن ها و شیوه استناد به ادله، ارائه دفاعیات اقدامات لازم بر مبنای زمانی که از لحاظ قانونی پیش بینی شده است، را به مطلوب ترین شکلی که امکان دارد انجام می دهد و به راحتی قادر است زمینه احراز احقاق حق را برای موکل خود در مراجع قضایی ایجاد کند.
طبق تجربه و دیدن موارد بسیار زیاد می توان ادعا نمود که در طرح دعاوی حقوقی وجود وکیل حقوقی ضرورت دارد و بسیارند افرادی که بدون بهرمند شدن از تجارب و علم وکلا نسبت به طرح دعوی اقدام نموده و متاسفانه موجبات اضرار به خویش را فراهم نمودند.
به طوری که با طرح دعوا در مرجعی که صالح به رسیدگی نبوده، اشتباه در عنوان خواسته، عدم تعیین درست خواسته، عدم ارائه مدارک به صورت ضحیح و…. با پرداخت هزینه دادرسی گزاف و مواجه شدن با قرار رد دعوا و یا قطعیت حکم علیه خواهان دچار خسران شده اند.
برای اطلاع بیشتر می توانید به دپارتمان امور حقوقی موسسه اعتماد و اندیشه مراجعه نمایید.
وکیل اوقاف
با توجه به مفاد قانونی مندرج در قانون اوقاف که صراحتاً به وکیل اوقاف اشاره نموده است می توان بیان نمود که وکیل اوقاف وطایفی از جمله: نظارت کامل بر کلیه اموال مربوط به تولیت
نظارت بر امور متولیان
اداره امور امکان مذهبی اسلامی
اداره امور حج
(مواردی که در ماده ۱ قانون اوقاف بدان اشاره گردیده است)
بدین شرح که در موقوفاتی که شرط مباشرت نشده باشد هرگاه متولی برای تصدی تمام یا قسمتی از امور مربوط به موقوفی وکیلی انتخاب کند، وکیل مذکور باید توانایی انجام امور وکالت را داشته باشد، در صورتی که وکیلی از طرف متولی برای انجام تمام یا قسمتی از امور مربوط به موقوفه انتخاب شده به تشخیص سازمان اوقاف قادر به انجام امور موقوفه نباشد، مراتب کتبا به طریق اطمینان بخشی به متولی ابلاغ خواهد شد.
در صورتی که متولیان مقیم ایران ظرف مهلت دوماه و متولیان مقیم خارج از کشور ظرف مهلت چهارماه نسبت به تغییر وکیل اوقاف اقدام ننمایند وکیل مذکور با ابلاغ سازمان اوقاف منعزل می شود و همچنین لازم به ذکر است که این حکم شامل وکلایی که قبلا نیز انتخاب شده اند خواهد شد و وکلای فوق الذکر از این قاعده مستثنی نیستند.
همچنین در زمانی که وکیل اوقاف با توجه به بروز اختلافات حاصل طرح دعوی را مطرح می نماید تصمیمات مرحله بدوی قسمت حقوقی تحقیق اوقاف، تا زمانی که حکم قطعی یا دستور موقت از مراجع قضایی بر فسخ یا جلوگیری از اجراء آنها صادر نشده است قابل اجراست.
در نهایت تصمیمات شعب تحقیق اوقاف بر اساس قوانین و مقررات اجرایی به وسیله ماموران اجرای اوقاف یا قوای انتظامی به مرحله اجرا گذاشته میشود ولیکن نکته ای که در خصوص آراء صادره از اوقاف میتوان بدان اشاره نمود چنین است که اشخاص ذینفع و یا وکلای اشخاص میتوانند نسبت به تصمیمات تجدید نظر تحقیق اوقاف و تصمیمات بدوی که مدت تجدید نظر آن منقضی گردیده است به دادگاه های عمومی مراجعه نمایند.
در مواردی که متولیان موقوفات نیاز به تغییر وکیل مربوطه دارند و یا با سازمان اوقاف به اختلاف برمیخورند، استفاده از تجارت و دانش وکیل اوقاف یعنی شخصی که به تمامی امور وقف و قوانین و رویه ها اشراف کامل دارد نکته ای حائز اهمیت است که متولیت می توانند با استفاده از خدمات وکیل تخصصی اوقاف نسبت به این امور اقدام نمایند.
وکیل دعاوی علیه شهرداری ها
در دنیای امروز و برای رفع نیازهای روزمره بسیار اتفاق می افتد که هر یک از افراد برای رفع نیاز خاصی که دارند به شهرداری مراجعه نمایند.
شهرداری یک نهاد شهری غیردولتی محسوب می شود که با قوانین متعددی که دارد بر ساماندهی امور شهری مبادرت می ورزد.
در این میان ممکن است اختلافات عمده و اساسی میان مردم و این نهاد به وجود آید که در صورتی که به مقررات و آیین نامه های مربوطه اشراف نداشته باشیم و یا بدون علم و تخصص اقدام به انجام کاری نماییم قطعاً با شکست و بروز ضرر و زیان روبرو خواهیم شد.
بنابراین برای رسیدگی به امور مربوط به شهرداری نیاز به فردی متخصص با دانش علمی در این زمینه می باشیم که وکیل شهرداری نام دارد.
نهادهایی که قوانین و مقررات شهرداری را تصویب می کنند و یک وکیل شهرداری باید از این نهادها آگاه باشد:
- مجلس شورای اسلامی.
- شورای شهر.
- شورای عالی شهرسازی.
- کمیسیون ماده ۵ قانون شورای عالی شهرسازی و معماری.
وظایف وکیل شهرداری
برای پیروزی در مخاصمات علیه شهرداری، وکیل شهرداری با داشتن تسلط و تجربه و تبحر در تفسیر مقررات شهرداری اعم از بخش نامه ها و رویه ها و… ، می تواند نسبت به تسریع انجام امور و نتیجه بخشی مثمر فایده باشد.
برخی از مواردی که حضور وکیل شهرداری باعث انجام سریع و درست پروسه کاری می باشد
- اعتراض به آرای صادر شده از کمیسیون های ماده ۵۵، ۷۷، ۹۹ و ۱۰۰شهرداری
- توانایی گرفتن دستور توقیف موقت یک فرایند اجرایی از طرف دیوان عدالت اداری
- اخذ پروانه ساخت و ساز
- تغییر کاربری های املاک مثلا از تجاری به مسکونی و بالعکس.
وکیل دیوان عدالت اداری
وکیل دیوان عدالت اداری شخصی است که اطلاعات کاملی درخصوص نحوه طرح دعاوی در دیوان عدالت اداری را دارد.
چراکه بسیار اتفاق می افتد افراد در مراجع غیر صالح نسبت به موضوعی شکایت می کنند و این امر با اتلاف وقت و هزینه گزافی روبرو می باشد.
قوانین مربوط به دیوان عدالت اداری از یک سو و رویه مرسوم و بعضاً مختلفی که در شعب گوناگون دیوان عدالت اداری وجود دارد از سویی دیگر جزء مهمترین دلایلی است که در انتخاب بهترین وکیل دیوان عدالت اداری تاثیر گذار است.
وکیل دیوان عدالت اداری با مراجعه مکرر به منظور پیگیری امور مربوطه دارای تجربه و تبحر و دانشی است که اغلب وکلای دیگر از داشتن آن محرومند، چرا که پیچیدگی های موجود در پرونده های دیوان عدالت اداری و رویه حاکم بر این مرجع می طلب که وکیل دیوان عدالت اداری به صورت تخصصی و متمرکز در این زمینه فعال باشد.
برای مطالعه در خصوص دعاوی که در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرند مقاله بررسی وجه تمایز دعاوی که دیوان عدالت اداری نسبت به دادگاه های عمومی صالح به رسیدگی می باشد را بخوانید.
وکیل خانواده
خانواده به عنوان اولین نهادی که انسان در آن قدم می گذارد مهم ترین بخش از جامعه می باشد، چراکه هم پرورش روحی و جسمی افراد در نهاد خانواده صورت می پذیرد.
به همین خاطر مسائل و مشکلاتی که درخصوص روابط خانوادگی اتفاق می افتد از درجه اهمیت و حساسیت بسیار بالایی برخوردار است.
با بروز مشکلات خانوادگی علاوه بر اینکه ممکن است بار مادی زیادی را بر دوش اشخاص قرار دهد صربات روحی و روانی سنگین از تبعات این قبیل دعاوی می باشد.
در جایی که استفاده از وکیل خانواده با تجربه و آشنا به مسایل مربوط به خانواده تا حد زیادی می تواند جلوی صدمات روحی روانی و مادی را گرفته و با تسهیل روند انجام کار موجبات اضرار بیشتر طرفین را از میان ببرد.
در بسیاری موارد وکیل خانواده با ارشاد و راهنمایی درست و به موقع و روشن کردن تمامی جوانب و زوایای پنهان برخی تصمیمات از بروز مشکلات و مسائل جدی آینده جلوگیری نموده است.
برخی از دعاوی که در حیطه تخصص وکیل خانواده است:
- مطالبه نفقه
- تمکین
- تهیه مسکن مستقل ( مسکن علی حده)
- ممنوع الخروج کردن
- رفع ممنوع الخروجی
- اعسار از پرداخت مهریه و تقسیط آن
- مطالبه و استرداد جهیزیه
- توقیف اموال و تامین خواسته
- اجازه ازدواج دختر باکره
- فسخ نکاح
- اجازه خروج از کشور
- و سایر دعاوی و امور خانوادگی
برای کسب اطلاع بیشتر به دپارتمان امور خانواده موسسه اعتماد و اندیشه مراجعه نمایید.
وکیل دعاوی گمرکی
وکیل امورگمرکی ،وکیل امورگمرکی یکی از شاخه های تخصصی امر وکالت دادگستری می باشد.
وکیل گمرکی علاوه بر اینکه اشراف کامل به قوانین کلی حقوقی دارد می بایست به طور کامل با تمام قوانین و مقررات امور گمرکی آشنایی کامل داشته باشد، چرا که رسیدگی به دعاوی که افراد با گمرکات درگیر آن هستند بسیار پیچیده و دارای ریزه کاری های فراوان است.
وجود قوانین و دستورالعمل ها و آیین نامه های گمرکی، مردم در واردات و صادرات و ورود و خروج کالا به مشکلات پیچیده ای بر میخورند.
علت عمده این مسایل وجود اصول و موازین قانونی در صادرات و واردات کالا در زمینههای سود بازرگانی، ارزشگذاری، عوارض و … می باشد که در پی آن نیز، دادرسی گمرکی به استناد قانون امور گمرکی و قوانین دیگر، به حل اختلافات و دادرسی در جهت ساماندهی امور گمرکی میپردازد.
در این مواقع وکلای متخصص امور گمرکی، میتوانند با استفاده از تخصص و آگاهی از مقررات و رویه رسیدگی خاص مربوط به امور گمرکی و واردات و صادرات و همچنین تجربهی چندین ساله در این امور، مسئولیت پروندههای گمرکی را بر عهده بگیرد. مشکلات ناشی از آن را به حداقل برساند تا افراد به نتیجه مطلوب خود دست یابند.
وکیل مالیاتی
برای اینکه بتوان در امور تخصصی همچون بحث های مالیاتی از وکیل دادگستری خبره و با تجربه استفاده نمود می بایست خصوصیاتی از قبیل:
علاوه بر دانش حقوق آشنایی با امور مالی و حسابداری
تسلط کامل بر قوانین مالیاتی
آشنایی با آیین نامه ها، دستورالعمل ها و تبصره های مصوب در امور مالیاتی
داشتن فن بیان بسیار خوب به منظور اقناع طرف مقابل
منظم و پیگیر و وقت شناس
آشنا با رویه های عملی در سازمان امور مالیاتی و آشنایی با عملکرد رسیدگی در هیات های حل اختلاف مالیاتی
از عمده دلایلی که افراد جهت انجام امور مالیاتی خود به سراغ وکیل مالیاتی می آیند:
تعدیل مبلغ مالیات مقرر شده
ارائه مدارک درست و مستدل برای تعیین مالیات
پیگیری به موقع در زمان مقرر برای جلوگیری از جریمه های سنگین